Beste dåpsgaver ideer

Beste dåpsgaver ideer

Av Margie Maria Gonzalez

Våre beste dåpsgaver ideer fra våre fantastiske små norske bedrifter. Vi hjelper deg å finne en gjennomtenkt, kvalitetsgave til den spesielle dåsdagen.

Sommeren har kommet sammen med et økende antall invitasjoner til alle typer feiringer og arrangementer. Men la oss snakke om dåpen denne gangen; en av de intime feiringene som krever spesiell omsorg når det kommer til en gaveide for en slik anledning.

Kanskje det er derfor internett er fylt med bekymrede faddere og gjester som søker over hele Google etter “dåpsgaveideer” og lignende. Og det er derfor vi bestemte oss for å lage våre egne beste dåpsgaveideer for å hjelpe folks oppdrag. Hvorfor tror vi de er de beste gaveideene? Vel, disse gjennomtenkte detaljene fra våre partnerbutikker vil fortelle uten å fortelle at “du er glad for å se starten på den lilles gutt eller jente liv, og at du ser frem til hennes eller hans år fremover”.

Ta en titt på våre forslag for dåpsgaver ideer!

Belysning for å skinne livet:

Håndlaget av norsk Furus-tre i Larvik, og tilgjengelig i forskjellige former og stiler, er en Lumini-lampe en perfekt dåpsgave som kombinerer nytte med lekenhet og en søt interiørstemning inne på barnerommet eller lekerommet.

Denne LED-lampen lades opp igjen via USB, så den er barnesikker og kan plasseres hvor som helst uten å bekymre deg for kontakter og kabler.

Du er velkommen til å sjekke butikkprofilen deres med hele katalogen her.

Vikingskip barnehampe av Lumimi
Enhjørning barnelampe av Lumimi

Praktisk sengesett med en kjærlig vri av Bjørnen Sover

Hva med å gi en sengetoy-sett som kan ta søvnkvaliteten til den lille til et helt nytt nivå?

Dagens tekstiler som er brukt i kles og sengetøy industri inneholder syntetiske fargestoffer og ugunstige midler som brukes til etterbehandling av ferdige produkter. Bjørnen Sover erstatter bruk av disse syntetiske stoffer med planter, havsalt og naturlige mineraler! Dette gir tekstiler naturlige farger og forlenger stoffets levetid. Plantene som er brukt i fargeprosessen er nøye utvalgt og har vært kjent i naturmedisinen for sine helsefremmende egenskaper: De minimaliserer risikoen for allergiske utslag, bidrar til å opprettholde en balansert bakterieflora, og kan regulere svetteproduksjonen. 

Å gi i en gave god søvn og hudvennlige stoffer til en baby er alltid en god idé, synes du ikke det?

Sengesett farget med planter ave Bjørnen Sover

Et fint plakakt til babyrommet er en flott dåpsgave

Vi tror at gjennomtenkte og originallagde plakater gir en meningsfull sjel til oppholdsrom. Både Linda Ilustrasjon og Små Glade Venner har flotte plakatsamlinger for barn, disse forteller for eksempel om viktigheten av omsorg i livet til våre venner og familie. Nysgjerrig på flere av designene deres? Dykk inn i profilene deres!

Omsorg plakat mink av Linda Illustrajon
Omi den omsorgsfulle plakat av Små Glade Venner

Det er det for nå kjære gavesøkere. Takk for at du leter etter originale og bærekraftige gaver til dine kjære. Som vanlig ønsker vi deg en hyggelig gavehandel!