Bursdagsgaver til han

Bursdagsgaver til han

La oss feire våre fantastiske menn på bursdagene deres med spesielle gaver for å vise at vi bryr oss.

Hipp hurra for mennene i livene våre! Bursdagsgaver til han er viktige. Enten det er din pappa, mann, far, bror, onkel, sønn, nevø, bestefar, bonuspappa eller bestevenn, vi ønsker å vise disse spesielle gutta hvor mye de betyr for oss på bursdagen deres. Hvilken bedre måte å gjøre det på enn å gi en omtenksom gave til ham, en gave til ham som kanskje ikke skjemmer bort seg selv så mye som han burde. En gave til han som kanskje skjemmer bort seg selv så mye at han allerede har stort sett alt han trenger eller ønsker seg. Vi her i hilsener ønsker å hjelpe deg med å finne en gave til han som er gjennomtenkt og av høy kvalitet, en gave som får ham til å smile.

Skinnveske til han er en flott bursdags gave til han

Ryggsekk til laptop en tidløs, nyttig og klassisk gave til en stilig mann. En håndlaget skinnryggsekk for laptop som passer for en stilig ‘man about town’. Perfekt for å ta med på timen eller på kontoret. Går aldri av moten, er skinnryggsekken en spesiell bursdagsgave til han og passer til en laptop, og lar armene være frie til å sykle eller bære en kopp kaffe.

Personlige gaver er fantastiske bursdagsgaver til han.

Som dette Personlig halskjede – et personlig kjede med bokstav er en perfekt gave til ham. Gravert med initialen til noen viktig for ham – kanskje det er deg? Eller kanskje hans eget bokstav? Telemark-kjedet fra Rasletind er en klassisk minimalistisk gave til ham med ekstra spesiell betydning i graveringen. Personlige bursdagsgaver er flotte gaver til ham, finn flere personlige gaver til ham og henne her.

Rasletind er er kjent for sin lynrasktproduksjon og ordreleveringstider – bestillinger sendes vanligvis innen 1-2 virkedager.

Håndlaget keramikk er koselige og stilige bursdagsgaver til ham.

Som denne håndlagde keramiske Havkopp håndlaget på bestilling av Oslo-basert keramiker Sandy Holt.

Et keramikkkrus er en fantastisk bursdagsgave til han, siden det er noe han kan nyte hver eneste dag, og med hver slurk vil han tenke på deg og huske hvor mye du bryr deg.

Husk imidlertid at dette håndlagde keramiske kruset er laget på bestilling og keramikkfremstilling er en ganske langsom prosess – du må bestille dette bursdagskruset rundt 4 uker før den store dagen for å sikre at han får det i tide.

Opplevelsesgaver er kule bursdagsgaver til han!

Den perfekte bursdagsgaven til mannen som har alt. Unn han til en fantastisk kaffesmakingsopplevelse hos den koselige Mountain Roast Artisan Coffee på Bærums Verk.  De spesialiserer seg på å riste økologisk, fairtrade kaffe med enkel opprinnelse. Bønnene ristes i små partier i deres kaffebrenneriet på Bærums Verk, nær Oslo. Kun de beste bønnene kvalifisere til bønnemenyen.

Han vil oppleve noen av Mountain Roasts beste kaffer og lære om deres egenskaper, opprinnelseshøyder og mye mer. Dette er en informativ og morsom opplevelse – den perfekte introduksjonen til kaffens fantastiske verden. En helt genialt bursdagsgave til han for en ‘date with a difference’.

Gi ham et avslappende hjemmespa som bursdagsgave

Menn innrømmer kanskje ikke alltid det, men de elsker en god velværeøkt like mye som resten av oss. Heldigvis har vi en rekke velvære-spa produkter som den heldige fyren din vil elske å motta til bursdagen sin. Naturlig såpe fra Naturbadet er en garantert måte å hjelpe ham med å slappe av, føle seg spesiell og nyte små hverdagsøyeblikk med hudforsterkende, humørløftende dufter og beroligende egenskaper.