Tegne Guro

Tegne Guro

Fusion Gallery | Glasmagasinet

Guro Skurdal Ødegård aka Tegne-Guro, er en norsk illustratør og kunstner, bosatt på Ormøya i Oslo. Hennes utrykk er ofte inspirert av menneskekroppen, botanikk og norsk natur, hvor symbiosen mellom kaos og symmetri ofte spiller en sentral rolle. Klare farger, lys og mørke, og detaljerte illustrasjoner er en fjentagelse i kunsten hennes.

“Jeg ønsker å gi publikum muligheten til å bruke sin egen fantasi når de ser det jeg skaper, og en følelse av ro og klarhet”

Guro selger signerte kunsttrykk av høy kvalitet, hvert trykk er produsert hos et svanemerket trykkeri lokalt I Oslo, papiret som brukes er syrefritt. Blant produktene hennes finner du også kort til en hver anledning og kopper med eget designet trykk.

Guro Skurdal Ødegård aka Tegne-Guro, er en norsk illustratør og kunstner, bosatt på Ormøya i Oslo. Etter to års studie på Strykejernet Kunstskole, han hun jobbet som frilans illustratør, deltatt på flere utstillinger, og har nå blitt en del av teamet i Hilsener.

Hennes utrykk er ofte inspirert av menneskekroppen, botanikk og norsk natur, hvor symbiosen mellom kaos og symmetri ofte spiller en sentral rolle.

Klare farger, lys og mørke, og detaljerte illustrasjoner er en fjentagelse i kunsten hennes.

“Jeg ønsker å gi publikum muligheten til å bruke sin egen fantasi når de ser det jeg skaper, og en følelse av ro og klarhet”

Guro selger signerte kunsttrykk av høy kvalitet, hvert trykk er produsert hos et svanemerket trykkeri lokalt I Oslo, papiret som brukes er syrefritt.

Blant produktene hennes finner du også kort til en hver anledning, og kopper med eget designet trykk.