Finn en perfekt gave til han – Hilseners gavetips!

Finn en perfekt gave til han – Hilseners gavetips!

Gavetips til han – Margie Maria er her for å hjelpe deg med å finne den perfekte gaven til ham

Gaver til han er et tema vi vanligvis ikke vil bekymre oss for i hverdagen, bortsett fra når anledningen kommer og det faktisk er på tide å gi han en gave!

Vi vet at det ikke er en lett oppgave, men om du vil gjøre et godt inntrykk på sjefen eller kollegaen, si “takk” til vennen din, eller “gratulerer” til din far eller ektemann – We got you! Her er Hilseners egen liste over bærekraftige, unike og norskproduserte gaver til ham

Til en kaffe elskere…

Barekraftig kaffe kjøpt direkte fra småskala bønder i Mexico.

Ja, nesten alle er glad i kaffe. Men hva med å hoppe over den kjedelige dagligvarekaffen, og gi han en bærekraftig kaffe fra Tonamil? Et handelsprosjekt født i Norge, dedikert til å tilby høykvalitets kaffe som driver med direkte og etisk handel med småskala bondefamilier i Mexico. Er dette en god samtalestarter over en kopp kaffe, eller hva?

Tonamil leverer hele eller kvernede bønner etter behov i 250 grams poser eller et 3-måneders (3 kg.) kaffeabonnement. Pakkene er illustrert med den digitale kunsten til Gustavo Murrieta. En smaksom, justerbar og fin gave til han.

Eller hva med en kaffesmaksopplevese gave hos Mountain Roast Artisan Coffee på Bærums Verk?

En morsom og engasjerende gave til han som ville være en fantastisk dateidé, bursdagsgave, jubileumsgave eller gave til enhver anledning til en mann som elsker kaffen sin og liker å lære nye ting. Og en flott sjanse til å utforske vakre Bærums Verk også!

En gave til han som elsker kunst…

Hva med originale designplakater fra Kunstnere basert i Norge? Rom-estetikk er viktig for alle, men noen ganger har vi en tendens til å glemme at han også liker vakre interiørrom. Her er et par kunstnere som produserer originale kunstverk i Norge som vil hjelpe ham til å skape en spesiell stemning i huset, hytta eller kontoret sitt:

A Storm Design: En Oslo-basert designer som er inspirert av minimalisme jobber med geometriske former og natur. Vi elsker hennes syn på norske kulturlandskap!

YILI designstudio: Er grunnlagt av to kunstnere med fokus på å skape hverdagsobjekter med skjønnhet. Vi er helt crazy for deres “Rice-kolleksjon”, som er inspirert av uttrykket “hvert eneste riskorn er simpelt men likevel unikt, akkurat som hverdagen”. Denne må henges på veggen hans!

Tegne Guro er en norsk illustratør og kunstner. Hennes utrykk er ofte inspirert av menneskekroppen, botanikk og norsk natur. Her er noen av våre forslag til ham, men hvis du utforsker profilsiden hennes, vil du finne et større spekter av farger og design. Hun er en ekte eksplosjon av følelser og former!

En stilig og klassisk skinnveske til han

Elegant herreveske som vil vare hele livet er den perfekte gaven til han. Skinn er velkjent for å være et klassisk stoff som bokstavelig talt har blitt brukt i århundrer. Hvorfor det? Det varer hele livet, noe som er bra både for han og for miljøet. Gi han en stilig og praktisk håndverksveske fra Ile av Eli og takk oss senere!

En gave til han som er mote og miljøbevisst…

Vi kan ikke snakke høyt nok om det miljøvennlige og åh så høye kvaliteten t -skjorter fra Another Unicorn. Vi lever i en tid med syntetiske materialer og rask mote, så hva er vel bedre enn en bærekraftig skjorte laget av 100 % bomull? Designet av Another Unicorn, vil denne kjønnsnøytrale skjorten skape en sensasjon. En perfekt gave for en stilig mann, ung i kroppen eller i sjelenl!

En gave til en sjokoladeelsker med grønne fingre…

Hva med sjokolade OG blomster til mannen i livet ditt? Ja takk! Vil du gjøre det enklere og likevel søtere? Ikke si mer, disse smakfulle sjokoladene pakket inn i et frøpapir av Sjokolade og Blomar, vil hjelpe deg med å sende søte meldinger fra utsiden til innsiden. Miks og match favorittmeldingene dine, de har et bredt utvalg av dem på butikkprofilen deres! 

En gave til han med et ekstra personlig preg…

Har du et spesielt sted du deler med han? Et hjem, et minne, en hytte, en campingplass? Kanskje stedet han fridde, der dere giftet dere eller stedet barna deres ble født. Uansett hva eller hvor det er, kan det være en mer spesiell gave til ham enn å markere den spesielle plassen med koordinater på et smykke fra Rasletind som han kan ha på seg til enhver tid? En virkelig unik og personlig gave til ham.

Her var vår egen liten liste over originale gaveideer til han. Du finner mye mer fine gaver til han på Hilsener.no men vi håper du fant denne inspirasjonenen nyttig. Vi ønsker deg en god gavehandel!