Gaver til henne for under 300kr

Gaver til henne for under 300kr

Et utvalg av gaver til henne til under 300kr!

Uansett hvor stor kjærlighet du har, noen ganger er gavebudsjettet ikke tøyelig nok til en storslått gest. Heldigvis har vi her på Hilsener en hel rekke flotte gaver fra våre flinke småbedrifter i alle forskjellige prisklasser, noe som betyr at gaven din kan være like stor som kjærligheten din, uansett budsjett. I dag skal vi fremheve noen av våre beste gaver til henne under 300kr.

SheLights soyavokslys
Skulpturlys fra Candle Emporium Extravaganza

Flotte lys

Stearinlys er en fantastisk gave til henne, og vi har en rekke flotte lys fra flere super små bedrifter. SheLights lager for hånd hun- og soyavokslys i naturlige stilige soyvoks som har ekstremt lang brenntid, så varer lenge, er elegant, og kommer i enten duft- eller uparfymert versjon. En nydelig gave fra bare 139kr.

For den mindre tradisjonelle kvinnen, hva med en skulpturlys fra Candle Emporium Extravaganza, med overkroppslysene skjenket for hånd i studioet deres i Oslo, med kun de mest naturlige ingrediensene som raps og kokosolje. Disse lysene er små kunstverk på deres egen, en fabelaktig gave fra kun 79kr

Salad Rhapsody av Yili Design
Bygdøy Summer Day av A Storm Design
Deadline av Tegne Guro

Kunst og trykk

Kunst er kjent for å være en veldig subjektiv ting, men på Hilsener har vi mange talentfulle kunstnere i en rekke stiler fra de minimalistiske verkene til Yili Design og A Storm Design, til de intrikate og fargerike verkene til Tegne Guro, vi har en rekke av forskjellige stiler, slik at du er sikker på å finne en gave i riktig stil til interiøret hennes – den perfekte gaven til henne for å lyse opp humøret og veggene hennes.

Rosehage champagneskål håndmalte

Et par glass- en flott gave til henne som koster under 300kr

Håndmalte champagneglass er en fantastisk gave til en som har alt. Rosegarden champagneglassene våre er håndmalte og tilfører et snev av glamour og eleganse, den perfekte gaven til hennes feiringer på sommerkvelder, og et par koster kun 250kr. Lykke elsker selskap.

Kaffe er den perfekte gaven til under 300kr.

Fairtrade kaffebønner fra en bærekraftig småskala familiegård i Mexico er den perfekte gaven til under 300kr. Smaken og lukten og energien til Tonamil Kaffe, for en fantastisk gave til noen som elsker (eller trenger) kaffen sin om morgenen, og som vil ha den fra de mest pålitelige og bærekraftige kildene mulig. Tonamil Kaffe er tilgjengelig i 250g (90kr) eller 1kg (299kr)

Naturlige sjampoer (149kr) fra Naturbadet.
Naturlige såper (119kr) og fra Naturbadet

Velvære. Vi har en rekke naturlige velværeprodukter fra våre smarte småbedrifter under 300kr.

Naturlige sjampoer (149kr) og naturlige såper (119kr) fra Naturbadet er en nydelig gave til henne for under 300kr, det er ikke bare gaven i seg selv, men påminnelsen om at hun trenger tid til å slappe av og kose seg med mest høykvalitets og naturlige produkter, produsert her i Norge.


Disse er bare noen få av våre mange gaveideer fra våre super småbedrifter, vi kommer garantert til å skrive igjen med flere gaveinspirasjonsideer.