Om oss

Om oss

Velkommen til Norges beste online markedsplass for å oppdage fine produkter fra kreative norske småbedrifter

Hilsener.no Gründer Justine Bodegård

Hilsener ble grunnlagt tidlig i 2022 av Justine Bodegård, en britisk kjærlighetsinnvandrer som i flere år har slitt med nettkjøp fra skjulte utenlandske lokasjoner, uventede  importavgifter, regninger og uvelkomne tollforsinkelser.

Jeg innså at Norge må ha et vell av kreative virksomheter der ute. Det er bare ekstremt vanskelig å finne dem.

Hvordan kan det være lettere å finne kule produkter utenfor Norge enn innenlands?

Dette inspirerte meg til å finne og samle gode små kreative bedriftene i Norge for å lage en online markedsplass, proppfull med produkter fra Norge som er vanskelige å finne på andre steder.

Og bare se hva vi har skapt sammen så langt, en stadig voksende, livlig markedsplass i stadig utvikling med hundrevis av fantastiske produkter og over 50 forskjellige småbutikker ombord eller snart ombord. Og tenk at vi bare så vidt er i gang.

Hilsener er en vennlig markedsplass hvor du kan kjøpe alle slags nøye utvalgte, nydelige produkter direkte fra dyktige norske kreative bedrifter, alt selges og sendes fra Norge, med et personlig preg som du bare får når du kjøper fra noen som virkelig setter pris på bestillingen din.

Bare prøv det å se for deg selv.

Sammen kan vi spre småbedriftsmagi over hele Norge.

Med varme Hilsener,

Hvis du er interessert i å bli selger hos Hilsener, da gjerne ta en titt her Selg hos oss. Vi ønsker nye søknader hjertelig velkommen.

Margie Maria Gonzalez. 

Innholdsskaper.

Kall meg Maria, eller Margie er også bra! Jeg brenner for å forske på og formidle sosiale og miljømessige temaer som jeg personlig støtter. Jeg begynte å skrive under skoletiden, og siden den gang elsket jeg det, men du kan si at jeg ble skribent da jeg lanserte bloggen min om bærekraftig matproduksjon (2020) som en del av mitt daglige arbeid i Tonamil Kaffe.


Hilsener!

Margie Maria

Margie Maria Gonazalez – Innholdsskaper