En liten liste over interiør ‘must-haves’

En liten liste over interiør ‘must-haves’

Tips og triks for hvordan du kan gi hjemmet et løft uten å gjøre noen dramatiske endringer.

Av Margie Maria Gonzalez

Du trenger ikke gjøre store endringer for å forvandle et rom, her er noe tips om interiør must-haves med produkter fra våre fantastiske små norske bedrifter. Å ha et fint interiørdesign til hjemmet har aldri vært mer fornuftig etter en lang dag på jobb, eller en dag full av ærend. Det øyeblikket når du endelig kan sette deg ned og slappe av i stua med en kopp te og ta inn omgivelsene mens du puster dypt… dette er det strålende øyeblikket vi snakker om!

Enten du nettopp har flyttet inn i en ny leilighet eller et hus, eller du tenker på en makeover i hjemmet, har vi noen originale interiørtrender og fargeinspirasjoner som vi tror du vil elske. Her er liten omvisning i interiøravdelingen vår for å hjelpe deg med å dekorere hjemmet ditt, og hvis du ikke planlegger å renovere, er du også velkommen for å scrolle nedover for ren visuell nytelse.

Pastell Studio: Angles Telys
Pastell Studio: Stort rundt fat

Pastellfargenes gleder.

En enkel og effektiv måte å gjøre et rom på er ved å legge til en fargesplæsh! Du får enda flere stilpoeng hvis det er nyttig så vel som vakkert som det nydelige verket til Pastell Studio. Pastell Studio designer og lager hvert vakkert produkt i Oslo. Alt er håndlaget med en kombinasjon av en gipsbase og vannbasert akrylharpiks og masse fine pastell farger. Disse fargerike skjønnhetene er heller ikke lette å ødelegge, så er et flott interiørprodukt for de med små nysgjerrige (ellers kjent som destruktive) barn.

Anne Jahr Pottery: Keramisk korallskål
Anne Jahr Pottery: Svart keramikkvase

Håndlaget keramikk

Det er enkelt å legge til et ekte snev av eleganse og raffinement til interiøret ditt med noen nøye utvalgte håndlagde keramiske deler, og for en minimalistisk, sofistikert følelse, trenger du ikke lete lenger enn håndlagde, unike stykker av stilig keramikk av Anne Jahr Pottery. Anne er en Oslo-basert keramiker, i utvalget hennes finner du alt i keramikk fra kopper, krus, tallerkener og skåler til vaser, sleivfat, lysfat og skulpturer. Hun håndbygger, dreier og støper steingods og porselen. Keramikk er den perfekte gaven til henne eller han, for enhver alder eller anledning.

Ro Jesmonite: Duo lysestake
Ro Jesmonite: Lysfat stort
Ro Jesmonite: Hexagon lysestake

Nøytrale toner og miljøvennlig materiale

Hvis nøytrale ting er noe for deg, må du se Ro Jesmonites samling av minimalistiske interiørprodukter. Fra lysestaker til pyntegjenstander, Ro Jesmonite har en måte å få salongbordet ditt til å se ut som det har blitt stylet av en profesjonell. Og hvem vil ikke ha et interiør som er både vakkert og miljøvennlig? Ro Jesmonite interiørprodukter er også flotte gaver til den stilbevisste interiørelskeren. Produktene deres er minimalistiske og tidløse med nøytrale toner og farger. Hvert produkt er håndlaget av jesmonite som er et mer miljøvennlig materiale som er vannbasert, løsemiddelfritt og uten VOC

Studio ESH: Vase i eik
Studio ESH: Lysestake tegl

Bærekraftig og fornebare design

Noen ganger kan de enkleste designene ha størst effekt. Erik Singstad Hagen fra Studio ESH har en måte å finne den enkleste og mest effektive løsningen for sine funksjonelle verk. De er laget med lokale materialer og resirkuleringsmaterialer for å gi dem et nytt liv. Som for eksempel mursteinslysestaken hans som er laget av murstein fra en gammel fabrikk som ble revet ned. Erik tok de uønskede klossene og forvandlet dem til funksjonelle lysestaker som vil bringe lys til hjemmene i generasjoner fremover. Studio ESH har Bachelorgrad i Produktdesign ved OsloMet. Han er opptatt av bærekraft og brukervennlige produkter av solide, fornybare og lokale materialer som kan vare i generasjoner. 

Vi håper du likte disse få små interiørstylingtipsene våre med våre interiørmust-haves fra Hilseners fantastiske små norske bedrifter. Disse interiørdelene er en flott gave til henne eller til ham eller en fantastisk måte å unne deg selv og hjemmet ditt på. Enda mer interiørinspirasjon finner du i interiørdelen på Hilsener.