Tips til innflyttingsgave!

Tips til innflyttingsgave!

Nytt hjem? Ikke noe problem! Her er Hilseners innflyttingsgavetips.

Å flytte til et nytt sted er alltid spennende og stressende på en gang! For å lette stresset og gratulere dem med deres nye hjem, er det en utrolig fin gest å gi venner, familiemedlemmer eller naboer en innflyttingsgave. For å hjelpe deg med oppgaven har vi skrevet noe tips til innflyttingsgaver. De beste, mest unike innflyttingsgavene er praktfulle dekorasjoner til deres nye hjem, praktiske gaver som får det nye rommet som gir hjemmefølelse, og gaver som hjelper dem å slippe løs og ha det gøy etter flyttestressen. Enten du leter etter en innflyttingsgave til noen som har alt eller en gave til noen som er i desperat behov for innredning, har vi funnet innflyttingsgavene de absolutt vil elske!

En perfekt gave når de ikke finner esken med kjøkkentingene?

Keramiske kopper er den perfekte innflyttingsgaven, enten det er til et ektepar, et eldre par som bestemte seg å skale ned, et kollektiv i en ny byleilighet, eller samboer som akkurat begynner å bo sammen. Et koselig og stilig keramikkkrus som Blush Kopper (349kr) er en herlig kombinasjon av det beroligende og det luksuriøse. Hvor mange gaver kan være så universelt elsket som det?

blomsterpotte

En innflyttingsgave til noen med grønne fingre?

Eller i det minste den som har grønn-fingrete intensjoner? De fleste av oss er glade i utseendet til en frodig grønn stueplante som lyser opp interiøret vårt, og denne nydelige Blomsterpotten (349kr) er perfekt for å presentere en ny stueplante til en ny boligeier. Og hvis de glemmer å vanne planten i husflytten – vil potten se like lekker ut med en falsk versjon i stedet. En veldig tilgivende innflyttingsgave synes vi.

En gave som lar oss gjøre huset til et hjem?

Kunst og trykk er en flott gave til et nytt hjem. Den perfekte måten å løfte et rom og gjøre det til ditt eget. Kunsttrykk tar ingen plass, det kan være lyst, fargerikt, minimalistisk eller nøytralt, avhengig av stilen i hjemmet, og det trenger ikke å knuse sparegrisen heller. Dette vakre trykket Bygdøy Summer Day (fra 349kr) av A Storm Design er det perfekte eksempelet på et stykke veggkunst som ville være en flott innflyttingsgave.

Månedskalender, naturhvit

Innflyttingsgave og organisasjon?

Kan det være noe mer nyttig blant alt kaoset ved å flytte hus, enn et verktøy for å få tilbake litt orden og klarhet over livet ditt? Det er derfor en fantastisk Stor månedskalender (140kr) fra All Pine Press er den perfekte flyttegaven. Stort, stilig og gir en enkel oversikt, alt som ellers er mangelvare i den vanlige flyttesituasjonen. Å gi flytterne denne stilige gaven vil garantert gi deg noen takknemlige klemmer i uker og måneder fremover.

En virkelig gjennomtenkt innflyttingsgave? Gjør det personlig…

Er de nyforlovet? Nygift? Sambodde lenge? Akkurat blitt samboer? Eller kanskje de er beste venner i et kult kollektiv? Uansett historien og situasjonen, gi dem en personlig og nyttig innflyttingsgave med Personlig glassbrikke (149kr) fra Rasletind. Disse fine personlige glassbrikker er en søt og stilig måte å få et nytt hus til å føles som DERES hjem mens de beskytter deres (sannsynligvis nye) salongbord… og hva mer kan du be om fra en innflyttingsgave?

Vase i eik

Innflyttingsgaver med en forskjell?

Vase i Eik (fra 389kr) er håndlaget av Studio ESH og er enkle, stilige og moderne små tre vaser som kommer i forskjellige størrelser og farger. Perfekt for å vise ut klipp fra hagen, tørkede blomster, pinner, gress og frøkapsler – en flott gave til en stilig og miljøbevisst hjemflytter.

Hva med en gave med nybrent kaffe som de kan nyte sammen på det nye kjøkkenet?

Festkaffe (156kr) fra Mountain Roast Artisan Coffee er den perfekte innflyttingsgaven for å fylle det nye hjemmet med den uforglemmelige kaffelukten, for ikke å snakke om energiøkningen de trenger for å få pakket ut pappeskene.

Mountain Raoast-kaffe gjør også en deilig koffein-fri kaffe som ville være den perfekte gaven til en innflyttingsfest etter middagskaffen. Slå den sammen med Obelias mendiants (75kr) håndlaget med ekte Valrhona sjokolade for den ultimate vertinnegaven.